Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Νομική Ελλάδος Γεια σου

Παρακολουθώντας πρωινές ειδήσεις της 26/1 έμαθα το εξής:

  1. Τα κανάλια για να βρουν την αλήθεια ξεκινάνε τα πάνελ τους με τα αστέρια του ΛΑ.ΟΣ: Βελόπουλος, Άδωνις, Πλεύρης και Βορίδης σε μεγάλες πιένες. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα έπονται καταϊδρωμένα. Ό, τι θεωρεί τον εαυτό του “αριστερά” γίνεται και πάλι βούτυρο στο ψωμί των ακροδεξιών και της εύκολης δημοσιογραφικής μπαλαφάρας.

  2. Δεν έγινε κατάληψη της Νομικής αλλά τιμητική πρόσκληση από Μη Κυβερνητική Οργάνωση δαπάναις της κυβερνήσεως. Δηλαδή εισιτήρια πλοίων, πούλμαν, κλπ.

  3. Εντός της Νομικής ΔΕΝ είναι Αφγανοί αλλά μετανάστες του Μαγκρέμπ.

  4. Η υφυπουργός παιδείας κ. Αικατερίνη Χριστοφιλοπούλου κάθεται αμίλητη στο εκράν επί ημίωρο περιμένοντας τον Αυτιά να της δώσει το λόγο. Από τούδε και στο εξής μπορούμε να την φωνάζουμε “μπατονέτα”. Παρένθεση: Οι τηλεοπτικοί υπουργοί πότε δουλεύουν;

  5. Παρ' όλα αυτά υπάρχει λύση: Ας παραχωρήσουμε στους μετανάστες από ένα πτυχίο νομικής. Ούτως ή άλλως τα πτυχία κάπως έτσι μοιράζονται. Το επιστημονικό προλεταριάτο, ανεπάγγελτο εκ τω πραγμάτων, χωρά τους πάντες. Αφού είναι τζάμπα.

  6. Δεν θα πω τις κοινοτοπίες περί ανύπαρκτου κράτους κοκ.. Το μόνο που θα πω είναι πως το κράτος δεν έχει πολιτική ούτε για τους μετανάστες όπως δεν έχει πχ. για τους πτυχιούχους κλπ. Απλώς αφού τους χρησιμοποιήσει ως μαύρη εργασία, τους πετάει μετά σαν σκουπίδια κάτω από το χαλάκι.

  7. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει ως πάγια πολιτική τη μη πολιτική.

  8. Πολιτική θα έχουμε και μάλιστα μόνο επικοινωνιακή όταν αναφυεί το όποιο πρόβλημα.

  9. Έξω από το σπίτι μου στη Νέα Σμύρνη η ΔΕΗ περνάει καλώδια. Όλα τα συνεργεία της είναι αλλοδαποί. Όπως αλλοδαποί είναι οι οδοκαθαριστές του Π. Φαλήρου.

  10. Απορία: Ο Κούγιας, γιατί δεν παίρνει θέση; Τα πάνελ του Πρετεντέρη και του Χατζησαρίπολου είναι τόσο φτωχά χωρίς αυτόν.


3 σχόλια:

  1. Άλαλα τα χείλη των ασεβών, των μη προσκυνούντων, την Εικόνα του Mega, του Ant1 και του Alter την σεπτήν, την ιστορηθείσαν, υπό του Αυτιά, υπό του Πρετεντέρη κλπ, την Αυνανίστριαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την δεκάτην επισήμανσιν-απορίαν¨: Ο κ. Κούγιας τραβάει άλλα ζόρια. Χθες π.χ. χίλιοι περίπου διαδηλωτές τον καλούσαν -τρόπος του λέγειν, ξέρετε από αυτά του αθλητικού τύπου τα κομψά,-να παραιτηθεί από πρόεδρος της Παναχαϊκής, ε, δεν έχει αφήσει τοπικό για τοπικό κανάλι ο δυστυχής. Έκανε και μία μεσημεριανή εμφάνιση σε Αθηναϊκό, μιλώντας εφ'όλης της εντίμου ζωής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικά εύστοχο το άρθρο, αλλά... ποιός ακούει σε μία κοινωνία ίσως να μην είναι μόνον η δική μας) που βρίσκεται στον προθάλαμο του φασισμού.
    Παρεμπιπτόντως μιά παρόμοια άποψη εδώ http://epopsi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή