Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΦΥΛΑΚΗΣ 21.11

Τι μεγάλο ταλέντο ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Ανώτερο και από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ιδιαίτερα όταν δεν τον σκέπουν ο κ. Χρήστος και η κ. Γιάννα. Και βέβαια έχει fan club. Όπως ο Σάκης τις Ρουβίτσες. (Μεγάλε Πάρι Χ!) Μόνο που οι δικές του είναι γύρω στα 70. Δηλαδή έχουν την πείρα ω’ αναγνωρίσουν την αληθινή πρωτοπορία. Μόνο που στο «πουθενά» το ταλέντο του ξεγυμνώθηκε εντελώς. Σαν τον μποντιμπιλντερά του φινάλε. Εκείνον τον γυμνό νέο με τα εκπληκτικά προσόντα. Φαντάζομαι πως θα γίνει το επόμενο εξώφυλλο του Lifo. Ο Δημητράκης λοιπόν χάρη στο καλλιτεχνικό δήθεν που μας κυβερνά εγκαινιάζει το νέο, εθνικό θέατρο με παράσταση χωρίς θέατρο, ηθοποιούς, λόγο, χορό, υπόκριση κλπ. Ο συμβολισμός όλων αυτών των απουσιών συγκλονιστικός! Κατά τ’ άλλα η τεχνολογία έκανε το θαύμα της. Ώστε να ξαναενθουσιαστεί ο Κραουνάκης και οι συν αυτώ. Δημήτρη, σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις! Και στην επόμενη Biennale! Μεγάλε! Φιλιά στον Ζάφο, το μεγάλο σου στήριγμα. Ακόμη… (Μόνο μην ξεχνάς πως αν η τέχνη είναι και τεχνολογία, η τεχνολογία μόνη της δεν συνιστά ποτέ τέχνη.)

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ έγκλειστε, σου θυμίζω ότι οι ιθύνοντες δεσμεύθηκαν για την περαιτέρω αξιοποίηση των Ολυμπιακών έργων του 2004. Προς το παρόν έχουμε καταφέρει να ανακυκλώσουμε μόνο τον φον Δημητράκη κάμποσες φορές και με διάφορους τρόπους. Υπομονή και για τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρχή ήταν τόσο μελετημένη,εκεί στα μέσα του '90 οι Τσαγκαρουσιανοπαπαιωανοκαπαβητάδες του 01,έστηναν μια χαρά τη φάμπρικα ρύθμησης της Αθηναικής και όχι μόνο,κουλτούρας,ήταν ένα έντυπο τόσο προπαγανδίστικο και κατευθηνόμενο στον απόηχο του γκλαμομοντελεΚΩΣΤΟΠΟΥΛΙΚΟΚΛΊΚ,όπου ως δια μαγείας ήθελε να τραβήξει το κόσμο απο την LOFT-LOFT και το MERCEDES και να τον πάει πετόντας στα χαζοαντεγραμένα Βερολινέζικου τύπου raveparties.Ο κόσμος φυσικά τσιμπάει και βαφτίζει τον Κ.Β. KLAUS SCHULZE,τον παπαιωάννου υπεργαλαξιακό χορογράφο και το κέντρο της Αθήνας Kreuzberg.Το 01 πουλάει τρελά προτίνει μουσικη(συνήθως το CLUB X στη Λέορμαν και το DOM του Βαλλιανάτου στο Γκάζι,DJS συνηθως είναι μέλη των ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ),θέατρο(πάντα με κινησιολογική επιμέλεια παπαιωάννου),λογοτεχνεία,προτίνοντας είτε παντελώς άκυρους συγγραφεις για το ξεκάρφωμα και φυσικά την δε ουαν εντ όνλυ Σώτη Τριανταφύλου,που μεταξί Νέας Υόρκης και Κυψέλης μας λέει πως να ζήσουμε.
    Μέσα απο το 01 οι συντάκτες θα απομηθοποιήσουν το μέχρι τότε ''γαμάτο'' Κολωνάκι(σε άρθρο του Κ.Β. κι'όλας)και θα πάνε ολοταχώς προς το μεγαλύτερο τάργκετ γκρόυπ και πλυθησμιακά,το κόσμο των δυτικών προαστίων για να το εκπεδεύσουν και να του πουν οτι δεν χρειάζεσαι πολλά φράγκα για να είσαι μοδάτος,εμείς θα σε στείλουμε στους καλύτερους και ποιοί είναι οι καλύτεροι;μα φυσικα οι ''περιστεριώτες'' στερεο νοβα,οι αβαντγκαρντ καλλιτέχνες σαν τον παπαιωάννου και πάρε και το σλογκαν ΄΄αντίο παλιέ κόσμε΄΄του τσαγκαρουσιάνου να γουστάρεις και να είσαι περήφανος που βγαίνεις για ποτό στη Πετρούπολη και στο Μπουρνάζι και ποιός τη γαμάει τη Χάριτος με τις φλωράντζες και τα κιρίζια!
    Τα πράγματα είχαν μπει στ'αυλάκι,μπορει το 01 να ξεπουλήθηκε,ο τσαγκαρουσιάνος να τσαμπουκαλευτηκε με το πασοκ και να την πλήρωσε,όμως το περιοδικό εκείνο είχε κάνει τέλεια την δουλειά του και όλοι οι άνθρωποι του πλέον ήταν παντού,μετα ήρθε η ολυμπιάδα,η τσάμπα ΛΑΙΦΟ με σχεδόν όλους τους πρώην 01 συνεργάτες,τις 5 παραστάσεις του φασιστικου καο μισογύνικου 2 που έγιναν 500 για να μπορέσει η νοικοκυρά εκτός απο 'βέρα στο δεξί' να νοιώσει και λίγο κουλτούρα και και και και ευρώ εκατομύρια δισεκατομύρια,διαφημίσεις,να σου και η Κοντοβα με λάιτ διάθεση,υπέροχα πλάσματα,μίλα μου βρώμικα και εγώ απορώ τι στο διάολο κάνουμε σε αυτή τη χώρα ρε πουστη μου!!!
    Και για να μην παρεξηγηθώ,και 01 αγόραζα με μανία και στερεο νοβα ακουγα και απο την πετρούπολη ειμαι και στα οινόφυτα κοπανιώμουνα και τρίπατες βερμαχτ είχα και τσουλούφια μεγάλωνα...το είπες και το έκανες τσαγκαρουσιάνε,''αντίο παλιέ κόσμε''
    άντε να δούμε τον διαδοχό σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αυτοκρατορία των αδελφών, αδελφέ, τα λέγαμε από το "αντί" και μας προγκούσανε. Εξάλλου ο ρατσισμός έχει πολλά πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η μετατροπή της ερωτικής επιθυμίας σε συνδικαλισμό ή επιχείρηση εισηγμένη στο ΧΑΑ. Ο Λαμπράκης Ζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή